佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

结婚进行曲/晚宴

东城卫-天使的距离

那一天那一個瞬間
    遇見了你 世界忽然有了意義
    *每一分每一秒被你牽引
    好想保護你 卻又不敢靠近

如果凡人愛上了天使的笑容
    該怎麼擁有
    是否你願意 為我墜入凡塵

**你有天使的眼睛
    美麗幻化成流星
    消失前 照亮我的天空
     卻不留軌跡

你有天使的羽翼
    展開隨風飛離
    來不及
    不敢說的秘密
    就是我愛你
    *遙遠的距離
    1st*repeat

2nd**repeat
    (我愛你)

制造浪漫也很不错哦!

MARRY YOU -BRUNO MARS

大家都忽烈了这首Leona Lewis - Loving You。

歌词
LOVIN' YOU
爱着你
(Music & Lyrics by Minnie Riperton & Richard Rudolph)

Loving you is easy 'cause you're beautiful,
爱上你很容易,因为你如此美丽
And making love with you is all I wanna do.
而与你缠绵是我心愿唯一所系
Loving you is more then just a dream come true,
爱着你,不只是一个美梦成真
And everything that I do is out of loving you.
而我所做的一切都是出于爱你

No one else can make me feel the colors that you bring.
没有人能够让我感受到你所带来的色彩艳丽
Stay with me while we grow old
陪伴在我身边,直到我们年华老去
And we will live each day in springtime.
而我们将春天般的度过每一个日子
'Cause loving you has made my life so beautiful,
因为爱着你使我的生命变得如此美丽
And everyday of my life is filled with loving you.
而我每一天的生命都盈满了对你的爱意

Loving you, I see your soul come shining through,
爱着你,我看见你的灵魂闪闪发光而来
And every time that we, oohh..
而每一次当我们,噢
I'm more in love with you.
我就越来越爱你

No one else can make me feel the colors that you bring,
没有人能够让我感受到你所带来的色彩艳丽
Stay with me while we grow old
陪伴在我身边,直到我们年华老去
And we will live each day in springtime.
而我们将春天般的度过每一个日子
'Cause loving you is easy 'cause you're beautiful,
因为爱上你很容易,因为你如此美丽
And every day of my life is filled with loving you.
而我每一天的生命都盈满了对你的爱意
Loving you, I see your soul come shining through,
爱着你,我看见你的灵魂闪闪发光而来
And every time that we, oohh..
而每一次当我们,噢
I'm more in love with you.
我就越来越爱你

[size=0.9166em]Bruno Mars - Marry You

Website : http://www.wedding-live-band-malaysia.com/
Facebook : http://www.facebook.com/WeddingLiveBandTheRawNote

张宇的嫁给我

Follow Us
蔡淳佳的---庆幸有你爱我
也不错,可以用来做结婚短片,很感动下的。

今天我要嫁给你~~

Marry you - Brunno Mars

I Do (Only you 主题曲)

Ready For Love - Olivia

《我们的爱》演唱:陈孟奇&姚惠明

超幸福的

提示: 该帖被管理员或版主屏蔽

梁咏琪 - 换约
非常不错,很幸福,非常适合在结婚时播放。不妨听听看!赞!

放结婚照slide show的歌~~

请大家多多给建议要放在结婚照slide show的歌…想要最新和比较浪漫的主题曲…谢谢大家!!

Boys Like Girls - Be Your Everything
Lenka - Knock Knock
Christina Perri - A Thousand Years

Marry You。。。。。。。。。。。

你要中文歌还是英文歌?

中文:
陶喆 & 蔡依林 - 今年你要嫁给我
杜德伟 - 嫁给我
S.H.E - 爱上你

英文:
Bruno Mars - Marry You

陈奕迅-婚礼的祝福

江南风格(韩语)