佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

有用空气清新机吗?

graceong 该用户已被删除
我女儿常常伤风咳嗽,空气清新机会有帮助吗『什么牌子好?

Sharp 不错。

看料医生吗??
是鼻子敏感吗??

Amway空气清新机..good

ksl279 该用户已被删除
没有$$买。。。

Follow Us
36...你介绍的是只管空气清新吗?对灰尘细菌有用吗?

原帖由 redsnake592 于 19-5-2006 08:43 PM 发表
Amway空气清新机..good

多少$$$$$$?

原帖由 于 5-7-2006 11:15 AM 发表
36...你介绍的是只管空气清新吗?对灰尘细菌有用吗?

http://www.felton.com.my/company/FEL000001/a_tech.htm

Live healthy. Stay happy.
A clean and comfortable home or workplace makes you feel good and healthy. However, unhealthy indoor air is an invisible threat to your well-being. It contains bacteria, dusts, moulds, pollens, smokes and microscopic pollutants that may cause eye, nose and throat irritation

Do you know?
• We take more than 40,000 breaths a day
• Urbanites spend up to 90% of their times indoor
•  Indoor air pollution can be 2-3 times higher than outdoor air
• Unhealthy air contains airborne bacteria, viruses, moulds fungal spores, smokes and nicotine

Unhygienic indoor air causes:  
• Sneeze, cough, itchy eyes, runny nose
• Breathing difficulties and asthma
•  Allergies, rashes, itchy skin
• headaches, dizziness, fatigue
• Lower mental concentration
•  Lower Productivity at work

Air purification for healthy lifestyle
From Swiss advanced technology, Feltonair is an air purification system that disinfects, reenergizes and refreshes your indoor air. It uses water, nature's best cleaning agent, to literally wash the air clean. When used together with our all-natural Feltonair Solution, the system eliminates up to 99.99% of bacteria, virus and fungi in the environment.

那里有得买这产品呢?

原帖由 bsyeo 于 6-7-2006 10:59 AM 发表
那里有得买这产品呢?

可以查看以下网址询问吧:
http://www.felton.com.my/page.do?option=enquiry or
http://www.felton.com.my/page.do?option=contact

test report :http://www.felton.com.my/company/FEL000001/a_test.htm

原帖由 36 于 5-7-2006 10:13 AM 发表

小心使用这种空气清新机.我家的着火 ,侥幸的被老婆发现.

有这样恐怖吗?什么牌的?刚才在霸级看到才50左右。

原帖由 wuming_shi 于 6-7-2006 11:51 AM 发表

小心使用这种空气清新机.我家的着火 ,侥幸的被老婆发现.

我有用啊。。。但是效果不错嘛,没有这么严重啦!

你是买什么牌子?冒牌的?中国货?便宜货?
有些Hypermarket有买不出名的牌子。。。便宜但不太敢试用
还是用法不正确?
是你用到太长时间吗?

baobei1980 该用户已被删除
我有用....不错!
现在在超市都可买到了...在早期时卖百多
现在$39.90就可买到了.药水挺贵的

原帖由 36 于 7-7-2006 10:12 AM 发表

我有用啊。。。但是效果不错嘛,没有这么严重啦!

你是买什么牌子?冒牌的?中国货?便宜货?
有些Hypermarket有买不出名的牌子。。。便宜但不太敢试用
还是用法不正确?
是你用到太 ...

去年烟雾严重的时侯买的.买了四个,差不多RM500.00.
一个蛋形,一个彩虹灯和两个普通的.出问题的是彩虹灯形.蛋形的灯(with dimmer)差不多每个星期都换.现在不换了.

原帖由 wuming_shi 于 7-7-2006 03:30 PM 发表

去年烟雾严重的时侯买的.买了四个,差不多RM500.00.
一个蛋形,一个彩虹灯和两个普通的.出问题的是彩虹灯形.蛋形的灯(with dimmer)差不多每个星期都换.现在不换了.

贵!你是用其他牌子吧!什么牌子来的?

我用的这个才40元左右罢了到目前为止一切都OK啦!

我有一种 空氣淨化器採用比HEPA更加優質的過濾 網。精設以濾除粒子小至0.0001微米同時有效性高達 9.98%於0.10微米,比HEPA的0.3微米標準還要優越。它們是室內空氣污染的全方位方案。

不过价钱会比较高.
但值得.

原帖由 pcy85 于 10-7-2006 10:28 AM 发表
我有一种 空氣淨化器採用比HEPA更加優質的過濾 網。精設以濾除粒子小至0.0001微米同時有效性高達 9.98%於0.10微米,比HEPA的0.3微米標準還要優越。它們是室內空氣污染的全方位方案。

不过价钱会比较高.
但值得.

有图片看吗? 多少钱!??

原帖由 于 10-7-2006 11:19 AM 发表

有图片看吗? 多少钱!??