佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

狗狗不见了。LOST dog in kepong/segambut/jinjang area

friends.please help me look for my chucky..she is a female toy poodle..around 3kg..2 years old,wearing a blue colour collar ,she went missing this afternoon around 1pm in kepong/segambut area..reward will b given without any question if she is found.please help me spread the news,tq朋友们请你们帮我留意一下,我的狗狗在今天下午在甲洞区不见了,他是一只玩具贵妇犬,棕色,今年两岁,不见时颈上戴着蓝色的项圈。请帮我转发这个信息,谢谢
breed : toy poodle
color : brown
size : small
sex : female
lost in kepong area 1/6/2012 around 1 pm
cash reward will be given without asking any question

[img][/img]

ADVERTISEMENT

为什么那么不小心?帮你顶一顶吧!!真担心狗狗的安危。。

可怜,了解您的心情,帮您顶一顶——

是你的狗吗?酱可爱可应该找不回了。

keith_citi1 发表于 8-12-2012 11:42 AM
是你的狗吗?酱可爱可应该找不回了。

是啊,我的狗狗,不见28小时后找到了

Mika 发表于 4-1-2013 01:23 AM
是啊,我的狗狗,不见28小时后找到了

如果我找到也会还你,主人酱美。。

Follow Us