佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 庸民

给你们的歌!!(留歌站/点歌站)ROJAK 贴

以前很忙,很少上来。
近期有较多的时间,常常爬贴潜水,很少发表。
感觉到楼主庸民的用心。
我想收到你的歌曲的朋友们也一定感到很温馨。

对了,有一个建议:能否在上传mv时,把歌名或歌词一起贴上?

原帖由 回家顺子 于 30-6-2008 09:39 PM 发表
没人理我
咦,瞄到了我的阿淡有点歌给我哦。。。。
可是,很另类。

刘若英的歌曲哪会另类呢?
她和顺子一样令人很舒服,只是不够漂亮罢了.

原帖由 sp5114 于 30-6-2008 11:00 PM 发表
对了,有一个建议:能否在上传mv时,把歌名或歌词一起贴上?

好..就依你.....
这首我最爱的英文歌之一...当年离婚钻牛交尖时..天天听..听到CD也坏了!!希望你们会喜欢!

It's a human sign
When things go wrong
When the scent of her lingers
And temptation's strong

Into the boundary
Of each married man
Sweet deceit comes calling
And negativity lands

Cold cold heart
Hard done by you
Some things look better baby
Just passing through

And it's no sacrifice
Just a simple word
It's two hearts living
In two separate worlds
But it's no sacrifice
No sacrifice
It's no sacrifice at all

Mutual misunderstanding
After the fact
Sensitivity builds a prison
In the final act

We lose direction
No stone unturned
No tears to damn you
When jealousy burns

在我最难过的那几年..每晚抱着我女儿睡时..就会听这首歌...随然会泪流满面..到现在还是一样有FEELING...!很爱这首歌...单亲..真的不容易!!

There's a calm surrender to the rush of day
When the heat of a rolling wind can be turned away
An enchanted moment, and it sees me through
It's enough for this restless warrior just to be with you

And can you feel the love tonight
It is where we are
It's enough for this wide-eyed wanderer
That we got this far
And can you feel the love tonight
How it's laid to rest
It's enough to make kings and vagabonds
Believe the very best

There's a time for everyone if they only learn
That the twisting kaleidoscope moves us all in turn
There's a rhyme and reason to the wild outdoors
When the heart of this star-crossed voyager beats in time with yours

二十年前..英文很水皮...可是最喜欢德国乐队的这一首歌..到今天还是很喜欢!!还有大日本!!!!

把MINI COMPOH 带到学校去炸机..还和老师赛跑!!!真过隐!!!!

Follow Us
我第一个喜欢的白种女歌手...到今天她的地位在我心理还是不能让别人取代!!

The whispers in the morning

Of lovers sleeping tight
Are rolling like thunder now
As I look in your eyes
I hold on to your body
And feel each move you make
Your voice is warm and tender
A love that I could not forsake

(first chorus)
'Cause I am your lady
And you are my man
Whenever you reach for me
I'll do all that I can

Lost is how I'm feeling lying in your arms
When the world outside's too
Much to take
That all ends when I'm with you

Even though there may be times
It seems I'm far away
Never wonder where I am
'Cause I am always by your side

(second chorus)
We're heading for something
Somewhere I've never been
Sometimes I am frightened
But I'm ready to learn
Of the power of love

The sound of your heart beating
Made it clear
Suddenly the feeling that I can't go on
Is light years away

We're heading for something
Somewhere I've never been
Sometimes I am frightened
But I'm ready to learn
Of the power of love

庸民,感性的男人,你,是吗?
虽然有不好的经历,你仍然很豁达的生活。
很开心你能有正面的想法。
祝福你。

谢谢你的 “好..就依你.....”

让大家回忆一下。

很多人看过了,你呢?其实我跳得比他好的说。

原帖由 sp5114 于 1-7-2008 12:10 AM 发表
庸民,感性的男人,你,是吗?
虽然有不好的经历,你仍然很豁达的生活。
很开心你能有正面的想法。
祝福你。

谢谢你的 “好..就依你.....”

感性..太感性就成了人妖了!!!哈哈!!人就要感性才会活的有味道!!我是一个看卡通片都会流泪的人!!!
谢谢你的祝福!!

单人房双人床~莫文蔚

也许你的爱是双人床
说不定谁都可以陪你流浪
你的目光锁在某个地方
你的倔强是一道墙内心不开放
也许你的心是单人房
多了一个人就会显得紧张
想看看你最初的模样
你脱下来的伪装你会怎么放
别说还有感觉
你我都知道我们只能忠于直觉
只因为欠缺所以总不懂拒绝
但又不再愿意为对方妥协
别说还有感觉
你我都知道拥抱不代表亲切
可能是害怕被拒绝不敢直接
还是我们在等下一次的机会
同样皱着眉
却有不同的滋味
也许你的心是单人房
但你的欲望却是一张双人床
想看看你真实的模样
你收起来的忧伤你把它怎么放

送给mrsTeo的.......
希望你早日走出悲伤....

朋友~周华健

这些年一个人
风也过雨也走
有过泪有过错
还记得坚持甚麽
真爱过才会懂
会寂寞会回首
终有梦终有你在心中
朋友一生一起走
那些日子不再有
一句话一辈子
一生情一杯酒
朋友不曾孤单过
一声朋友你会懂
还有伤 还有痛 还要走 还有我

致所有在佳礼的朋友~~~

对的人~戴爱玲

你问在我心中是否还苦恼
那次受伤否决了爱的好
谢谢你的关照我一切都好
一个人不算困扰
爱虽然很美妙却不能为了寂寞又陷了泥沼
爱要耐心等待仔细寻找感觉很重要
宁可空白了手等候一次真心的拥抱
我相信在(这个)世界上一定会遇到
对的人出现(在眼角)
那次流过的泪让我学习到
如何祝福如何转身不要
在眼泪体会到与自己拥抱
爱不是一种需要是一种对照
能愿意为了一份爱付出去多少
然后得到多少并不计较
当我想清楚的时候我就算已经准备好
放手去爱海阔天高
喔...耶...

祝愿大家都能找到生命中那位"对的人"........

原帖由 庸民 于 1-7-2008 08:23 AM 发表

感性..太感性就成了人妖了!!!哈哈!!人就要感性才会活的有味道!!我是一个看卡通片都会流泪的人!!!
谢谢你的祝福!!

是不是看生离死别那种卡通片...
究其是动物的..

进来支持了
送给楼主的
笑笑没烦恼

给sunyat99和爱很简单【十八禁】

点给我自己的一首歌~
小虎队 - 庸人自扰

爱不爱 都受煎熬 同林鸟飞远了
谁不想 幕幕朝朝 真心换来伤心
爱恨一肩挑 牙关紧咬

人生如粗饭劣肴 心中骂嘴里嚼
谁不想快活到老 茫茫人海渺渺
真情哪里找 岁月又不轻饶

一生得几回年少 有何苦庸人自扰
斩不断情丝难了 爱人不见了
清醒还要趁早 乱麻要快刀

一生得几回年少 倦鸟终归要回巢
红尘路走过几遭 花开又花落
世事难预料 笑一笑往事随风飘  

回复 55# 唔想廣@佳礼 的帖子

我呢?没有麽?

原帖由 庸民 于 1-7-2008 08:23 AM 发表

谢谢你的祝福!!

爱你的时候,感性是优点;
不爱的时候,感性变成缺点,变成分手的理由。
~我不知道男人感性好不好,我家那个男人就是太理性了,
所以来到这里看到很多感性的男生,好羡慕他们的另一半。
但是回头想想,应该是感性 、理性参半最好。
中庸之道......--〉庸民, 哈哈

原帖由 biyun 于 1-7-2008 12:08 PM 发表
我呢?没有麽?

希望你稀饭希望你稀饭【十八禁】

死没

原帖由 sp5114 于 1-7-2008 12:18 PM 发表

爱你的时候,感性是优点;
不爱的时候,感性变成缺点,变成分手的理由。
~我不知道男人感性好不好,我家那个男人就是太理性了,
所以来到这里看到很多感性的男生,好羡慕他们的另一半。
但是回头想想,应该是 ...

你明白了我的ID了吧!!为什么我放这个名字!!