佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

楼主: 贺龙元帅

追究蕭源盛造假學歷經歷事件總結,也謝謝大家

Rabbit82 发表于 22-8-2012 11:14 AM
是萧源盛的爸爸去报案举Yuin ShihEe意图杀害萧源盛.

現在的小孩。。 在網上自以為是,胡說八道。以為當真自己就是審判者。。
被抓之後就說。。我被陷害,我被栽裝,我的 ID 被 Hack... 騙笑咩。。。。

老一輩的人說。。 沒做過會被警察抓 ?? 沒幹過警方會傳招協助調查 ???

一大堆說簫醫生騙人。。又說甚麼大旗大鼓集體報案。。又不見得警方傳招簫醫生。。。

網路嘛。。。呵呵。。要陷害一個人只要有啦啦隊又開多幾個分身。。原本還是輕而易舉的事情咯。。

谢小立 发表于 22-8-2012 11:26 AM
槟城有两位重要的主人翁
一直被挺萧的攻击。。。

等看戲就好啦。。。

挺蕭的,反蕭的加上姓蕭的。。。社會的鬧劇,醫學界的醜聞。。。

p_s_k_9 发表于 22-8-2012 12:40 PM
挺蕭的,反蕭的加上姓蕭的。。。社會的鬧劇,醫學界的醜聞。。。

你怎麼可以少寫了扮演判官角色,扮演執法單位的腦殘族呢 ???

Source: 反蕭源盛造假學歷經歷粉絲團 Anti Winson Seow's Academic Cheating Page

International Medical Relief今日發出聲明予多位曾向IMR詢問的粉絲們。

請注意第四段,負責人說IMR已永久性終止錄用蕭源盛成為志願者。

(STATEMENTFROM IMR REGARDING WINSON SEOW)

As a result of increasing concerns over Winson Seow, IMR would like to provide youwith the following information:

IMR’sWORK: IMR is a family practice based,community health outreach organization. Our care consists of wellness, prevention, and education to patients tohelp
them live healthier lives.

SURGICALWORK: To date, IMR has only conducted one surgical team, which was aplastic surgery team in 2007 to Ethiopia; this was prior to our knowingSeow. All references to surgical experiences by Seow did not happen withInternational Medical Relief. IMR has never allowed Seow to perform anysurgeries because he has never been credentialed through IMR to do this type ofwork. Any claims made by Seow that he performed surgeries with IMR arecategorically false.

CREDENTIALLINGOF SEOW:
IMRhas very stringent guidelines for all of our volunteers. This rigorousapplication process included personal interviews and reference checks regardingSeow, a background check and several reference checks, which were conducted inthe months proceeding Seow’s application. With growing concerns forSeow’s credentials, IMR has permanently terminated as a volunteer with ourorganization and is currently investigating Seow for providing falsifieddocumentation in his application.

WARZONECLAIM:
IMRhas become aware that Seow is claiming to have worked in warzones such as Syriaand Somalia with IMR. IMR has never worked in a warzone.

SUPPORTOF ORPHANAGE:
IMRdoes not conduct fundraising for orphanages in Haiti orelsewhere. Amy claims by anybody that they are raising fundson behalf of or in connection with IMR for orphanages is inaccurate. Ifyou choose to donate to an orphanage please investigate first the legitimacy ofthose organizations.

Inaddition to his claims of working with IMR on global surgical teams and trips,Mr. Seow is also publishing photos of himself in which he claims to beconducting surgeries in various locations and wearing IMR credentials. Seow’sphotos and claims are misleading. IMR has never allowed Seow to conductsurgery with any of its teams of doctors. The credentials, which Seow presentsas his IMR credentials, are falsified and was created by Seow without thepermission of IMR. An example of our credentials appears below.

IMRtakes very seriously the concerns that have been raised about Winson Seow andis presently investigating appropriate legal actions to be taken against WinsonSeow for his publication of misleading information.

InternationalMedical Relief
Boardof Directors

For more information please contact our office at: webmaster@imrus.org

评分

minjinlin + 5 我很赞同

这回小羊的牙齿也差不多被拔光了吧?

Follow Us
Quote 大豪萧 说: 鸡不生蛋,狗不放屁 。。。屁全给大炮萧给放了 !!!

A Face of a LIAR . . . 臭不要脸的!
战地医生 招摇撞骗

1.JPG 2.JPG 3.JPG 4.JPG 5.JPG 6.JPG 7.JPG 8.JPG 9.JPG 10.JPG 11.JPG 12.JPG 13.JPG 14.JPG 15.JPG 16.JPG 17.JPG 18.JPG 19.JPG 20.JPG 21.JPG 22.JPG 23.JPG 24.JPG

大豪萧。。。你大大力滴吹吧 。 。 。再用力点。。。臭不要脸滴!!!

FRom

本公司专修航母。。。路过

评分

武装党卫队 + 5 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

jinreung 发表于 22-8-2012 01:03 PM
这回小羊的牙齿也差不多被拔光了吧?

拔光 ?? 我都沒被警方傳招 pun...
就憑你們這幾個  ??   又想扮演甚麼角色啊 ...??

被抓去協助調查的那個就真的被拔光了啦。。

怎样讲,这始终是一宗欺诈案。。。理应受到法律制裁。

就交由IMR处理吧。。。

小羊的逻辑:被警察传招/协助调查的原因是去拔牙。。

原来小羊的智商竟是如此。幸会幸会。。

评分

贺龙元帅 + 2 我很赞同
cellowei + 5 习惯就好。

披狼皮的羊 发表于 22-8-2012 11:29 AM
哈哈。。 這個新聞我只看了部分。 這種浪費資源的新聞根本我沒去看細則。。
畢竟。。 這 ...
同樣是報警。。 為何一個被傳招一個沒被傳招呢 ?? 這樣講就好了。。
前些天,不是有报导,槟城警方过后不是在找事主问话调查吗。

事主目前在不在马来西亚都是个问号。

在马来西亚,如果事主这个时候上警局应该也会很低调吧。
如果事主上警局还广招媒体,公告网络那才是奇闻了。

lipsin 发表于 22-8-2012 01:38 PM
前些天,不是有报导,槟城警方过后不是在找事主问话调查吗。

事主目前在不在马来西亚都是个问号。

簫醫生有沒有上警局傳招調查這個我們就不知道咯。。畢竟報紙媒體沒有報道。。

就算簫醫生沒在馬來西亞,如果真的違法,相信警方也不會輕易放過他,引渡回來調查不是嗎 ??

如果沒引渡。。哪就證明了甚麼呢 ??

但是。。那個學長。。 嘿嘿。。 被叫去「協助調查」就是大家都看到的事實咯。。

大马和索马里亚没有引渡法。。。。。
就如和台湾也没有所谓的引渡法。。。
不然黄明志当初早就被引渡回国了。
你看太多戏了,还是充实一下自己吧。

披狼皮的羊 发表于 22-8-2012 01:46 PM
簫醫生有沒有上警局傳招調查這個我們就不知道咯。。畢竟報紙媒體沒有報道。。

就算簫醫生沒在馬來西亞 ...
  1. Police to call Seow to assist in investigations
复制代码
http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2012/8/19/nation/11884143&sec=nation

引渡!

哈哈,看来你嘴讲一套,心却一套啊,够毒啊。那些起哄者都不够你毒呢。

事主可能回来了,正在回来,或即将回来。

事主都还没显示会 “走路” ,你却要谈 “引渡” 了。

要不你有内幕消息,要不你非常恶毒,处心积虑,一步步在网络,社会,彻底断事主后路啊。

评分

贺龙元帅 + 2

其实他也已经承认作假了,为什么还会有人支持他?

他滥用了社会人们的同情心,日后一些人或许会因为此事而不再那么热衷捐款慈善,他的做法真的不该

披狼皮的羊 发表于 22-8-2012 01:46 PM

就算簫醫生沒在馬來西亞 ...

哈哈哈哈!!笑死我!还“協助調查”添。。。。谁请到你经典罗!!!哈哈哈哈
白痴和小丑的分别是小丑还会下班,你是不会停的!哈哈哈哈

lipsin 发表于 22-8-2012 02:34 PM
http://thestar.com.my/news/story.asp?file=/2012/8/19/nation/11884143&sec=nation

所以咧。。 嘿嘿。。 我是不是曾經說過。。凡是不能只看表面呢 ??
我只不過是說了些比較中庸的意見而已。。 他們就來搞圍攻。。
那麼好咯。。 老子索性加油添醋。。。

贺龙元帅 发表于 22-8-2012 02:49 PM
哈哈哈哈!!笑死我!还“協助調查”添。。。。谁请到你经典罗!!!哈哈哈哈
白痴和小丑的分别是小丑还 ...

好心妳啦。。。看看妳自己的回帖。。 除用了哪幾個「白癡」「弱智」這種潑婦罵街的 term 之外。。
妳連自己一個立場都沒有,只會跟風。。。。好心妳別學人在論壇發表啦。。

医生?!只不过有那几点钱,那几点知识,拿到那几张文凭...到最后还不是手拿着到切人体的技术人员.....