佳礼资讯网

ADVERTISEMENT

马六甲多媒体大学总院(MMU-Malacca Campus)IV

关闭 [复制链接]
原帖由 美丽草原我的家 于 10-5-2006 03:52 PM 发表
我理你
可是~我的tips对你没有用,你的tips对我也没有用啊~

谢谢你。。
终于有人理我了~
酱也是。。
那就下面那句不要看就行了~当作看不到。。。

祝你连庄4 flat成功。。。

原帖由 c.c 于 10-5-2006 03:57 PM 发表

谢谢你。。
终于有人理我了~
酱也是。。
那就下面那句不要看就行了~当作看不到。。。

祝你连庄4 flat成功。。。

你也一样

原帖由 c.c 于 10-5-2006 15:28 发表

米人理我。。

我也來理你!!!
哈哈!!!

但我沒有tips....
不好意思...

原帖由 loanshark 于 10-5-2006 09:04 PM 发表

我也來理你!!!
哈哈!!!

但我沒有tips....
不好意思...

米有表紧。。
你今晚洗白白在家等我就行了。。。
我等半夜再过去。。。

原帖由 美丽草原我的家 于 10-5-2006 04:39 PM 发表

你也一样

谢谢。。。

原帖由 c.c 于 10-5-2006 21:13 发表

米有表紧。。
你今晚洗白白在家等我就行了。。。
我等半夜再过去。。。

好啊!!!
我等你哦!!!
不要放我飛機!!!
我會打人的!!

Follow Us
原帖由 loanshark 于 10-5-2006 09:15 PM 发表

好啊!!!
我等你哦!!!
不要放我飛機!!!
我會打人的!!

打的话表太大力。。
人家会痛的。。
哦哦~你也表不开门哦。。
做完了就去你家后面吃点心。。
补充体力。。

原帖由 c.c 于 10-5-2006 21:19 发表

打的话表太大力。。
人家会痛的。。
哦哦~你也表不开门哦。。
做完了就去你家后面吃点心。。
补充体力。。

...
不知道為什麼突然很geli.....

原帖由 loanshark 于 10-5-2006 09:22 PM 发表

...
不知道為什麼突然很geli.....

我也素有一点点酱的感觉。。
那怎么办?

原帖由 c.c 于 10-5-2006 21:24 发表

我也素有一点点酱的感觉。。
那怎么办?

那就是時候停手了!!!!!

哇老!!!!我要打人了!!!!

要死咯。。。
一个两个。。。
趁版主在拼FYP的时候在这边讲色情故事。。
版主回来把你们全部都封ID才知道。。。

原帖由 loanshark 于 10-5-2006 09:25 PM 发表

那就是時候停手了!!!!!

对对~~该停了~
表玩出火~哈哈哈~

原帖由 ShinAsuka 于 10-5-2006 10:01 PM 发表
哇老!!!!我要打人了!!!!

打谁??
我帮你打。。

原帖由 无边海 于 10-5-2006 10:01 PM 发表
要死咯。。。
一个两个。。。
趁版主在拼FYP的时候在这边讲色情故事。。
版主回来把你们全部都封ID才知道。。。

谁讲色情故事??
谁?!!快从实招来!!:@:@
呵呵。。如果真的酱紫就封的话那我也不会在这里混酱久了~

原帖由 c.c 于 11-5-2006 00:07 发表

谁讲色情故事??
谁?!!快从实招来!!:@:@
呵呵。。如果真的酱紫就封的话那我也不会在这里混酱久了~

沃居雙手雙腳贊成!!
呵呵...

原帖由 loanshark 于 11-5-2006 12:19 AM 发表

沃居雙手雙腳贊成!!
呵呵...

如果酱的话我和你都已经被封了一大堆id料。。

原帖由 c.c 于 9-5-2006 11:55 PM 发表
下礼拜考试咯~~
大家加油哦~~~
有tips记得分享。。

tips我有,不过就不ngam你用

给要在今年年终考MUET的
http://bulletin.mmu.edu.my/v3/vi ... =35239&by=today

Dear Local Students,

ERU is pleased to announce that we have received the MUET registration forms from the Majlis Peperiksaan Malaysia for the Year End MUET Examination.

As per MMU policy, all final year students are required to have MUET with the minimum of band 3 (for all degree programs except law degree which requires band 4) as one of the requirements of graduation.

The details / procedures are as follows:

1. You have to pay RM 60.00 and obtain the MUET form from the Finance Counter starting from 15 May - 25 May 2006 ONLY.

2. You are required to fill in the "Alamat Calon" as:
a) Melaka student : Multimedia University, Jalan Ayer Keroh Lama, 75450, Bukit Beruang ,Melaka.
b) Cyberjaya Student : Multimedia University, Jalan Multimedia 63100 Cyberjaya, Selangor.

3. Kindly write : Melaka (for Melaka Student) and Cyberjaya (for Cyberjaya student) at "Saya ingin memduduki ujian ini di Bandar .............."

4. The completed form MUST be returned to ERU latest by 26 May 2006.

Due to venue constraint, we have limited the number of students to 216 (Cyberjaya Campus) and 394 (Melaka Campus) and these will be of 'First Come First Served' basis.

Please present your friend's ID should you buy the form for your friend. This is because buying the form is considered as a part of registration process.

Thank you.

EXAMINATION AND RECORDS UNIT

原帖由 jin04 于 11-5-2006 09:46 AM 发表

tips我有,不过就不ngam你用

哦哦。。有心就好。。
谢谢。。